За Нас

Здравейте,

Кои сме ние?  Ние сме СВОБОДНИ, независими, АРТИСТИЧНИ, ексцентрични, усмихнати, ПОЗИТИВНИ, обичаме приключенията,  вярваме в доброто, ЛЮБОВТА и справедливостта.  Опитваме се да постъпваме правилно, ние сме ОТГОВОРНИ, почтени трудолюбиви, образовани, ОБИЧАМЕ хубавата МУЗИКА, обичаме природата, животните и хората. Ние сме забавни, изобретателни, КРЕАТИВНИ, обичаме изкуството и всичко КРАСИВО. Ако и Вие сте такива, значи сте като нас –  ЛУДО-МЛАДО.

В сайта ни ще намерите ръчно тъкани черги, килими, възглавници, пана както и ръчно изработени чанти и раници в комбинация от естествена кожа и тъкани както и ръчно рисувани керамични бижута – обеци и колиета.

Тъканите ни са изцяло авторски, изработени от естествени материали – вълна и памук на хоризонтален домашен стан. Продуктите ни съчетават традицията и модерното в опит да ги приспособим към съвременния бит и да съхраним наследството, оставено от дедите ни.

Освен артикулите, които можете да намерите в онлайн магазина ни, работим и по поръчка с размери, цветове и дизайни, зададени от Вас. Използвайте фантазията си, за нас ще е предизвикателство да пресъздадем Вашите идеи.  Ако желаете да се възползвате от тази опция, моля свържете се с нас на посочените телефони или имейл, ще се радваме да уточним всички подробности.

Очакваме Ви!